Mama Antoniei are 53 de ani, dar se pozează așa. Dovada că pentru ea vârsta este doar un număr

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar dovada cea mai clară pentru sursa frumuseții sale sunt pozele pe care mama sa le publică pe rețelele de socializare.

Denise Iacobescu este o femeie superbă. Aceasta are grijă de felul în care arată, se îngrijește cum știe mai bine, se îmbracă exemplar și știe cum să se pună în valoare de fiecare dată când apare în public.

Cea mai recentă imagine cu Denise Iacobescu a fost publicată chiar de ea pe contul personal de Instagram. Aceasta arată impecabil. Machiată discret, cu bijuterii elegante și o ținută în nuanțe de negru, Denise Iacobescu și-a uimit fanii cu apariție ei, iar aceștia nu au ezitat să o complimenteze.

Cei mai mulți i-au spus că este absolut superbă, că este o femeie frumoasă, dar și că zâmbetul ei este inconfundabil.

„Fie ca Dumnezeu sa alunge orice lucru care ar putea sa îți umbrească acest zâmbet superb de pe chipul tău. Ești superbă. Te îmbrățișez draga mea dragă”, „Sunteți cea mai frumoasă!”, „Vrem skin care rutine through years, motiv pt care arati asa bine la varsta ta”, sau „Cea mai frumoasa femeie (mama) (bunica)”, au fost numai câteva dintre mesajele din secțiunea de comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Iacobescu (@denise.iacobescu)

La 53 de ani, aceasta este într-o formă fizică de invidiat. Nici chipul nu-i trădează vârstă, cu toate că nu a apelat la ajutorul esteticienilor. Secretul este, conform spuselor sale, o rutină corectă simplă și corectă de skincare.

În ceea ce privește alimentația, mama Antoniei a renunțat la pâine, însă nu își refuză niciun alt aliment.

În trecut, Denise Iacobescu scria: „Cu un pic de păr alb…cu „ceva” burtică…dar sunt fericită. Prefer sa fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea…53 de ani…decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți…dar nu te delăsa!”, semn că se află într-un echilibru perfect în acest moment al vieții sale.