Bogdan Vlădău, gest apropiat față de soția lui în văzul tuturor

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi se află în prezent în vacanță în Dubai și se relaxează așa cum știu mai bine.

Cea mai recentă imagine postată de Gina pe Instagram îl arată pe Bogdan Vlădău făcând un gest apropiat față de soția lui în văzul tuturor.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău se află de mult timp în lumina reflectoarelor, iar acest lucru îi face pe fani să fie din ce în ce mai curioși despre viața lor persoanală.

Cei doi se află în acest moment în vacanță în Dubai, fără micuța Katia, așa cum se poate observa din imagini și profită de timpul în doi pentru a-și consolida relația. Pentru că toată lumea spune că Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect, există și o mulțime de întrebări legate de relația dintre ei.

Cea mai recentă poză publicată de contul de Instagram al Ginei îi arată pe cei doi pe o barcă, în timp ce Gina râde, iar Bogdan o sărută pe p0,sterior. Cu siguranță este o poză artistică, dar fanii nu au putut trece cu vederea că silueta modelulu este una impecabilă și că și-a revenit spectaculos după naștere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila)

Deși există o diferență de vârstă de 15 ani înre cei doi, Gina și Bogdan formează cuplul perfect în industria showbiz-ului din România. Cei doi s-au căsătorit religios pe data de 1 septembrie 2018, chiar de ziua de naștere a lui Bogdan.

Cununia civilă a avut însă loc cu un an mai devreme, pe data de 7 august 2017, de ziua Ginei.

Fotomodelul și Bogdan și-au dorit încă de la începutul relației lor să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, iar acest lucru le-a asigurat fericirea în căsnicie.

Bogdan Vlădău a absolvit colegiul Ion Luca Caragiale, secția matematica – fizică și Universitatea Română Americană , iar din anul 1999 și-a început cariera de model. Acesta a cunoscut succesul atunci când a participat la emisiunea „Burlacul”, prezentată de Cătălin Botezatu.

De-a lungul anilor, Bogdan Vlădău a avut o imagine de cuceritor și de cel mai râvnit burlac, până a întâlnit-o pe cea care i-a furat inima încă din prima clipă și mai târziu i-a dăruit un copil.