În ce relații se află, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr

Au format unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din showbiz, însă, după 7 ani de relație au decis să-și spună adio. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au divorțat în anul 2013, din rodul iubirii lor rezultând fiica lor, Violeta. Ei bine, anii au trecut, iar întebarea care stă pe buzele tuturor este legată de relația pe care o are Andreea Marin cu tatăl fiicei sale. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, prezentatoarea TV a dat cărțile pe față.

”Zâna” a ținut să precizeze încă de la început că nu a fost vorba despre statutul pe care îl purta Ștefan Bănică Jr, deoarece și ea era un nume extrem de cunoscut. De asemenea, Andreea Marin nu a vrut să dea prea multe detalii despre juratul ”X Factor” rezumându-se la doar câteva cuvinte. Prezentatoarea TV a declarat că artistul este tatăl fiicei sale și nimic mai mult.

”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc! N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, Andreea Marin nu a ezitat să vorbească deschis despre primul său soț, Cristian Gheorghiță, pentru care susține că are un respect special. Pentru frumoasa vedetă trecutul nu mai contează, aceasta declarând că cel mai important bărbat din viața ei este cel care se află în prezent lângă ea.

”Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine.”, a mai dezvăluit celebra prezentatoare TV.