Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor cum arăta în urmă cu 6 ani

Mirela Vaida a profitat de puținul timp liber, când nu este ocupată cu munca sau cu creșterea copiilor ei, așa că a deschis „sertarul cu amintiri” și a revăzut cele mai frumoase imagini. Și fiindcă este foarte transparentă cu fanii săi, celebra prezentatoare de la Acces Direct le-a împărtășit acestora o imagine de colecție, cu ea, realizată în urmă cu șase ani. Iată ce schimbări faimoasa concurentă de la Te cunosc de undeva de-a lungul timpului!

Mirela Vaida a avut o apariție memorabilă pe rețelele de socializare, în urmă cu scurtă vreme. Luând o mică „pauză” de la activitățile zilnice, frumoasa cântăreață și-a luat puțin timp doar pentru ea, astfel că a profitat de ocazie și a revăzut cele mai importante imagini. Cu acest prilej, prezentatoarea de la Acces Direct le-a dezvăluit admiratorilor de pe Instagram cum arăta în anul 2015!

Așa cum puteți vedea în imaginea de jos, aceasta fiind cea distribuită de cântăreață, timpul care că nu a trecut deloc peste Mirela Vaida. Deși au trecut șase ani, celebra artistă a rămas la fel de frumoasă, cu niște trăsături superbe și cu un ten fin și neted, lipsit de imperfecțiuni.

Admiratorii cântăreței au observat însă că Mirela Vaida și-a făcut unele schimbări la nivelul părului. Mai exact, dacă în prezent se mândrește cu o nuanță de blond deschisă, în trecut se lauda cu una mai închisă, spre șaten. Cert este că pe concurenta de la Te cunosc de undeva o prind bine ambele look-uri!

Ieri a fost mare sărbătoare în familia Mirelei Vaida. Tudor, fiul cel mic al concurentei de la Te cunosc de undeva, a împlinit doi anișori. Fire deschisă, cântăreața i-a transmis un mesaj public băiețelului ei, exprimând astfel iubirea pe care i-o poartă.

Ba mai mult, aceasta a postat o imagine de colecție cu ei doi pe Instagram, poză ce a strâns mii de like-uri! Așa cum s-a putut vedea în fotografiile distribuite de prezentatoare, i-a pregătit micuțului mai multe baloane colorate și un tort de senzație. Vedeta își arătase entuziasmul pentru fericitul eveniment încă înainte cu o zi, printr-un anunț la Acces Direct, dovadă că-l aștepta cu nerăbdare!