Antonia, din nou alături de cei trei copii ai săi. Cât de mult a crescut Maya și cum se înțelege cu frații săi

Artista are o viață de succes și o familie împlinită, însă este departe de fiica sa care se află în grija tatălui.

În data de 28 august 2010, în urmă cu exact zece ani, frumoasa Antonia o aducea pe lume pe fiica sa, Maya Rosaria Castellano. Apoi, în decembrie 2014, Antonia (aflată într-o relație cu Alex Velea) l-a născut pe Dominic și, doi ani mai târziu, a apărut și Akim.

Maya a crescut și este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului! Mama sa a postat o serie de fotografii cu cei trei copii ai săi și un mesaj înduioșător: „Binecuvântată să fiu mama voastră”. Imaginile au stârnit zeci de reacții, ba chiar Anastasia Soare i-a lăsat un mesaj: „Gorgeous baby’s – like their mother ❤️sa fie sănătoși și Fericiți!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Postarea a strâns în jur de 53.600 de aprecieri și admirată de comunitatea sa de urmăritori. Din imagini se poate observat cât e bine se înțelege Maya cu cei doi frați ai săi, Akim și Dominic.

Alex Velea a dezvăluit acum ceva timă că Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei, este precum copilul său, ba mai mult și cei doi băieți consideră că micuța blondă este sora lor: „Nu există ocazie în care ei să nu amintească de sora lor, ei nu sunt doar doi! O consider ca pe copilul meu (Maya – n.r.) și mi-am dorit mult ca și ea să simtă treaba asta, ca să mă accepte ca pe un prieten, ca pe prietenul ei mai mare și sunt fericit că avem genul acesta de relație, că m-a acceptat în viața ei și lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie”, a declarat cântărețul.