Roxana Ionescu, nașa de cununie a lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu, apariție spectaculoasă la nuntă. Cum arată „Mama Natură”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție, iar alături la cel mai important moment din viața lor au fost nașii de cununie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Celebrul model și prezentatorul Tv și-au spus „Da” într-un cadru de poveste. Gabriela și Dani Oțil au decis că este momentul ca drumul vieții să fie străbătut împreună, de-acum înainte, și să ofere copilului lor o familie unită.

Părinții spirituali au petrecut până târziu alături de finii lor și s-au distra de minune. Ținutele celor doi s-au întrecut în strălucire cu ale invitaților. „Mama Natură” a îmbrăcat un costum albastru electrizant, cu umeri supradimensionați, a încălțat o pereche de tocuri galbene și a adoptat un look lejer în zona capului.

În social media au început să circule filmulețe cu Roxana Ionescu în centrul atenției la dans, semn că i-au lipsit mult petrecerile. Finii lor nu au dispărut niciun moment din peisaj și au profitat de fiecare clipă în care muzica răsuna tare în boxe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)