Cristina Cioran, apariție care i-a îngrijorat pe fani. Corpul actriței, de nerecunoscut

Cristina Cioran a surprins pe toată lumea cu ultima postare de pe Internet. Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, urmează să devină mămică pentru prima oară. Prezentatoarea de televiziune va aduce pe lume o fetiță, în următoarea perioadă. Vedeta și Alexandru Dinescu, iubitu ei, formează o relație de mai bine de șase luni și, la momentul actual, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

În ultima perioadă, pe conturile sale de socializare, Cristina Cioran postează fotografii cu burtica de gravidă și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața ei. Însă, cu ultima imagine postată, vedeta a surprins pe toată lumea.

Mai exact, a postat o poză cu burtica de gravidă, îmbrăcată într-o rochie neagră, care îi punea formele în valoare. Însă, obiectul vestimentar fiind deasupra genunichilor a lăsat la vedere o mare parte din picior. Astfel, s-a putut observa faptul că vedeta avea mici vâ.n.ătăi pe picioare. Cel mai probabil aceste semne au apărut odată cu sarcina, vergeturile specifice femeilor însărcinate.

Cu toate acestea, Cristina Cioran arată impecabil, deși mai are extrem de puțin până va da naștere fetiței sale, iar fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei.

În luna martie, în cadrul unei emisiuni de televiziune, Cristina Cioran anunța că este însărcinată cu primul copil și că este extrem de fericită cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică. Este o sarcină dorită.

Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a spus Cristina.