Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani

Familia Clejanilor trece prin clipe grele din cauza lui Fulgy, care este momentan în are.st. Tânărul are probleme grave de comportament și a început să amenințe oamenii din jurul lui.

Nici Margherita nu a fost mai liniștită. Ea a fost în centrul atenției din cauza faptului că a condus sub influ.ența substa.nțelor și a avut o atitudine agresivă față de jurnaliști. Acum, fiica Clejanilor s-a liniștit. A renunțat la muzică și s-a apucat de o afacere cu haine.

Margherita de la Clejani s-a făcut designer vestimentar și face rochii de lux. O astfel de piesă se ridică la suma de 600 de lei. Tânăra deține un atelier de haine și muncește pentru creațiile sale inedite.

Se pare că afacerea artistei merge destul de bine, iar asta pentru că o rochie costă 600 de lei, o sumă fabuloasă. Vedeta se pozează des în creațiile pe care le face în atelier, fiind tare mândră de munca ei.

În plus, Marga e mândră și de faptul că acum se poate întreține singură, fără să mai apeleze la banii părinților săi.

”Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a declarat Margerita de la Clejani, în urmă cu ceva timp.

A dat muzica pe o altă carieră. După ce a stat în America, Marga spune că s-a schimbat enorm, atât în gândire, cât și în ideile despre viitor.

”În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a dezvăluit fiica Clejanilor.

S-a cumințit și s-a pus pe stradă. Acum se concentrează exclusiv pe munca ei și încearcă să își promoveze rochiile cu orice ocazie. În plus, Margherita iubește ceea ce face, așa că responsabilitățile s-au transformat într-o adevărată plăcere.

„Cred în proiectul ei, îmi place. Chiar am fost uimit când mi-a trimis imagini și mi-a zis cum ar vrea să arate prezentarea ei. Chiar înseamnă creație. Am cunoscut mari creatori de modă și mă mândresc. La prezentarea de modă a venit nota de plata la mine, colecția ca de obicei (…) Prezentarea oficială nu știm unde o vom face, mă gândeam să o facem la Cannes”, a spus Ioniță de la Clejani.