Vești triste pentru Clejani. Nici nu a trecut bine scandalul cu Fulgy și s-a întâmplat asta

Margherita de la Clejani, audiată din nou în „Dosarul dro.gu..rilor”. Fiica celebrilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani a fost audiată din nou în dosarul în care este acuzată că a condus sub infl.uenţa dr.ogu..rilor. Margherita a fost testată pozitiv cu dr.og..uri, după ce a prov.ocat un a.ccident de circulație.

Imediat după incident, Margherita a ajuns la poliție, unde i s-a deschis d.osar penal. Acolo, ea a făcut din nou sc.andal, acuzând organele competente de faptul că ar vrea să îi distrugă imaginea. Artista a declarat că nu a consumat niciodată dr.og..uri, iar mai apoi a încercat prin toate mijloacele posibile să inducă această idee și celor care o urmăresc pe canalele de socializare, dar și presei. Totuşi, surprinzător sau nu, au ajuns rezultatele de la INML, care au demonstrat faptul că în dimineața cu pricina, ea consumase un co.cktail de d.r.og..uri, printre care si co.c..a.in.ă și L..S..D.

În luna mai a anului 2020 Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că vedeta consumase dr.og..uri înainte să se urce la volan. Margerita a încercat să explice ce s-a întâmplat imediat după ce a fost audiată la Brigada Rutieră negând informaţia conform căreia ar fi consumat sub.stanţe in.ter.zise. Vedeta a fost audiată in lunia iulie a anului trecut de către poliţiştii de la Brigada Rutieră, iar acum a declarat că nu-şi mai aminteşte multe din cele întâmplate!