Momentul în care Victor Pițurcă i-a frânt inima Vicăi Blochina! „Dureros! Copilul alerga să-l ia în brațe, dar nu l-a băgat în seamă!”

Momentul în care Victor Pițurcă i-a frânt inima Vicăi Blochina! Fostul selecționer a fost implicat într-un scandal mare, în urmă cu aproape 10 ani. Atunci, Vica Blochina a ieșit cu declarații incediare în presă, despre relația ei cu câștigătorul Cupei Campionilor. Victor Pițurcă ar fi avut o relație de lungă durată cu frumoasa blondă, chiar dacă antrenorul era deja căsătorit cu Maria.

Cei doi ar fi fos implicați aproape 16 ani, iar Vica a acceptat această situație. Femeia a recunoscut că ar fi dorit să devină doamna Pițurcă, dar Victor nu a intenționat niciodată să divorțeze. Când selecționerul de atunci a întrerupt orice legătură cu blondina, Vica a reacționat. Mai ales că cei doi au împreună și un fiu, pe care fostul mare atacant nu a vrut să îl recunoască.

Edan este băiatul cuplului Victor Pițurcă – Vica Blochina. Cu toate acestea, antrenorul nu a dorit să recunoască că băiatul ar fi al lui, iar asta a forțat-o pe Vica să îl dea în judecată. Blonda a povestit, la KanalD, unul din episoadele cele mai dureroase, de după despărțirea de Victor Pițurcă.

„Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic nu înțelegea ce se întîmplă. Victor nu a vrut să-și ia în brațe copilul, iar băiatul țipa: tati, sunt eu Edan! A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros, de aceea nu cred că pot să iert așa ceva. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat, nu că nu vrea să îl mai vadă”, a declarat Vica.

Blonda de 45 de ani nu a cedat și l-a târât pe Pițurcă în instanță. Iar apoi s-a constatat că fostul selecționer chiar era tatăl natural al băiatului. De aceea Vica nu s-a lăsat și a cerut pensie alimentară, mai ales că Victor nu mai dorea să aibă de-a face cu ei.

Tribunalul a decis că antrenorul este bun de plată și a stabilit o pensie alimentară de 9000 de euro lunar. Victor Pițurcă mai are doi copii cu soția lui, pe Alex și Claudia.