Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021. După mai bine de șase luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro au ajuns în mâinile învingătorului.

Tânărul este cântăreţ şi are o poveste de viață după care s-ar putea face un film. Zannidache Edmond Hubert e o prezență greu de uitat și imposibil de confundat, dar nu întotdeauna a fost așa.

Tânărul în vârstă de 23 de ani are tatuaje inclusiv pe față. Dar era o vreme când nu ieșea cu nimic în evidență, cel puțin când vine vorba despre aspectul fizic.

Cu ani în urmă era un puști absolut normal, cu frizura veșnic aranjată. Nici măcar vopsit nu era, dar să nu uităm că nu avea mai mult de 16 ani!

Puțini oameni știu ce copilărie nefericită a avut concurentul de la Survivor România.

Cântăreţul a trăit şi la orfelinat: „Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că, la un moment dat, de câteva ori pe lună, au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…

Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…).

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă.

Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni, conform Kanal D.