Cum arată Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu. Are doar 19 ani, dar e plin de tatuaje și trăiește în lux!

Adrian Mutu este un fotbalist de excepție, dar și un mare cuceritor, căci așa i s-a dus vorba-n lumea mondenă. Tehnicianul român se poate declara un tătic fericit şi tare mândru de copiii lui! Fostul jucător de fotbal are doi băieţi şi două fete, copii rezultați în urma celor trei căsnicii. Fiul cel mare îl copiază întru totul pe “Briliant”. Nu se poate spune că este neapărat bine, pentru că uneori viciile degradarea treptată a sănătății. Ce a făcut mai exact urmașul lui Mutu aflați din textul de mai jos.

Adrian Mutu are doi băieți și două fete și este în culmea fericirii. Din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat pe nume Mario, care a locuit un timp în Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe Adriana Lea și Maya Vega. Tiago, băiatul cu actuala soție, Sandra.

Încă nu se știe dacă vreunul dintre cei doi urmași îi vor duce numele mai departe în fotbal. La fel de bine numele de Mutu ar putea fi dus din nou pe gazon de una dintre fetele ”brialiantului”, care ar putea alege o carieră în fotbal. Cert este că toți copiii lui Adrian Mutu sunt foarte frumoși. Cel mai tânăr membru al familiei Mutu este Tiago, băiețelul de patru ani pe care actuala soție, Sandra Mutu, i l-a dăruit.

Adrian Mutu locuiește alături de Sandra și de Tiago, dar ține legătura și Mario și cu cele două fete, pe care le-a și vizitat în vara lui 2019, în Republica Dominicană.

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, a postat, de curând, pe Instagram o fotografie extrem de controversată. În imagine se vede că tânărul îi calcă pe urme lui Adi Mutu în ceea ce privește tatuajele și nu doar atât. Mario apare cu un pahar de șampanie în mână. De asemenea, pe masă se vede un pachet de țigări, iar mesajul transmis este unul tipic pentru un tip nonconformist.

Mi-au spus să aleg dacă nu vreau să fiu ales.”, a scris fiul de 18 ani al lui Mutu în dreptul ultimei fotografii postate pe Instagram.

Mario a locuit o bună perioadă de timp în Italia, însă și-a schimbat recent domiciliul. El s-a mutat la București după ce mama sa a acceptat oferta unei televizuni din România, iar viața în Capitală pare să-l fi schimbat complet. Cel puțin asta reiese din ultima fotografie urcate pe rețelele de socializare.