Și-a dat demisia din televiziune, după 12 ani! O vedeai aproape zilnic la TV. Despre cine este vorba

Mara Bănică a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp! Celebra jurnalistă a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor. Ea a revenit pe pagina sa de Facebook, unde a mărturisit ce s-a întâmplat în viața ei în ultima perioadă.

Nu numai că a renunțat la contractul cu trustul la care a lucrat mai bine de 12 ani, însă vedeta este pregătită pentru un nou pas important din viața ei.

Mara Bănică și soțul ei așteaptă primul lor copi. În luna iunie a acestui an, cei doi s-au cununat religios. Jurnalista a mai anunțat că bebelușul va veni pe lume peste cinci luni. Vedeta în vârstă de 45 de ani mai are un copil, un băiețel pe nume Dima.

„Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran.

Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea(…) Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni.

O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete!🤗 Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!🙏”, este mesajul pus de Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Mara Bănică este într-o relație cu un bărbat misterios de mai bine de doi ani de zile. Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a acestui an, iar evenimentul a avut loc în mare secret.

Vedeta a postat prima fotografie pe pagina sa de Facebook, unde internauții au felicitat-o și i-au urat tot binele din lume. Pentru o emisiune televizată, jurnalista a povestit care a fost prima ei reacție după ce a fost cerută de iubitul ei.

„Am primit un inel și cam atât.

Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică, pentru un post de televiziune.