Surorile Bambi au dat lovitura! Au devenit femei de afaceri de succes

În contextul actual creat de pande.mia de coro.navi.rus, artiștii din România au avut foarte mult de suferit. Din cauza regulilor impuse de autorități, aceștia nu mai au spectacole și concerte, astfel încât unii dintre ei s-au reprofilat.

În aceeași situație se află și cele două surori „Bambi’. În anii 2000, acestea erau în vogă și au spart topurile muzicale cu piesa „Doi ochi căprui’. În prezent, cele două s-au reorientat și s-au lansat în lumea afacerilor cu un brand de parfumuri de lux.

Denisa Tănase a fost dintotdeauna pasionată de parfumuri. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, micuța „Bambi’ a făcut un curs de lux adecvat industriei parfumeriei. Ea a mers la Summer School la ISIPCA – Paris, una dintre cele mai renumite şcoli de parfumerie din lume, înfiinţată de Guerlain.

Denisa a fost susținută de iubitul ei, afaceristul Mircea Brânzei, ea reușind să-și creeze propriul brand de parfumuri și produse cosmetice, My Geisha. Succesul magazinelor a fost răsunător, astfel încât într-un singur an, artista a inaugurat aproape 25 de magazine în toată ţara. Ambiția ei nu se oprește aici, urmând ca în luna decembrie să deschidă un magazin Viena şi un magazin în regim de franciză la Bruxelles.

„Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pand.emiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte.

E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pand.emia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!’, potrivit click.ro.

Denisa nu a lăsat-o deoparte pe sora ei mai mare, Raluca Tănase. Ea a convins-o cu greu să intre în această lume, deoarece Ralucăi îi era teamă de nou, de schimbare. În luna martie a anului viitor se împlinesc 3 ani de când au intrat în domeniul parfumeriei de lux.

„Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri’, a mai spus Denisa.

„Ne dorim să diversificăm şi gama de produse cu o linie de make-up. Avem acum în producţie în Coreea gama de skin, brand propriu. Vom avea şi seruri, creme, produse de make-up. Ne-am deschis o fabrică deja din perioada stării de urgenţă, atunci am produs dezinfectant, dar ne vom dezvolta pe partea de parfumuri şi produse cosmetice. Scopul acestei fabrici este să nu producem doar pentru noi, ci şi pentru alte firme, să dezvoltăm industria parfumeriei în România, pentru că este total inexistentă la noi în ţară’, a declarat Denisa Tănase.

În timpul său liber, Denisa merge în Emiratele Arabe și se relaxează stând la soare și la plajă. Unul dintre visele sale mărețe era de a avea o casă în Dubai, lucru care s-a și îmtâmplat. Împreună cu iubitul ei și-au cumpărat două apartamente în Dubai și investesc în industria imobiliară de acolo.

„În Dubai am dat avans pentru două apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier’, a mărturisit Denisa Tănase pentru sursa mai sus menționată.