Gabriela Cristea mai are procese care au legătură cu Marcel Toader. Ce a obligat-o instanța pe vedetă

Marcel Toader și Gabriela Cristea au fost căsătoriți timp de cinci ani de zile, iar vedeta încă mai are procese ce au legătură cu fostul om de afaceri. Deși afaceristul s-a sti.ns din viață, instanța a obligat-o recent pe Gabriela să returneze mașina pe care o folosea de zece ani.

Pe vedeta de televiziune a ajuns-o trecutul din urmă, între ea și fostul ei soț rămânând și lucruri nerezolvate, mai exact mai multe procese.

Gabriela Cristea încă are procese cu Marcel Toader
De curând, Gabriela Cristea a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț. Vedeta de televiziune a rămas , după moartea fostului ei soț, cu mașina, pe care a folosit-o timp de 10 ani. Acum, administratorul judiciar al firmeri regretatului afacerist a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei.

După decizia luată de instanță, Gabriela a fost obligată să returneze autoturismul care aparținuse firmei soțului ei și pe care l-a condus în ultimul deceniu. În cazul în care acest lucru nu se întâmpla, vedeta ar fi trebuit să plătească o amendă usturătoare.

Dat fiind că mașina pe care a condus-o Gabriela Cristea în ultimii ani era un Volvo, în valoare de 42.500 de euro, dacă nu ar fi returnat-o, Gabriela Cristea ar fi fost obligată să plătească, din păcate, contravaloarea mașinii de nouă! Drept urmare, a ales să renunța la mașină, însă a găsit repede o soluție – a închiriat o mașină de lux.

‘Astăzi am plecat devreme de acasă pentru că am multe treburi de rezolvat prin oraș. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!’, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

A avut Gabriela Cristea o relație cu Tavi Colen, în tinerețe?
Numele Tavi pare să-i fi purtat noroc frumoasei Gabriela Cristea. Bruneta și-a găsit liniștea în brațele solistului Tavi Clonda, cu care are doi copii, însă există zvonuri conform cărora un alt Tavi ar fi avut ”bucurii” la ea, cu muți ani în urmă.

Este vorba despre Tavi Colen, fost solist al trupei Talisman, care era în mare vogă în 1999, atunci când cei doi ar fi fost surprinși împreună, într-o postură destul de apropiată. La vremea aceea, Gabi Cristea avea 25 de ani și nu apucase să pozeze încă în Playboy, însă înnebunea bărbații cu aparițiile ei pe micul ecran.

Ce-i drept, la vremea aceea nu prea existau publicații online în România, așa că eventuale fotografii cu cei doi împreună ar mai putea fi găsite doar prin vreun sertar prăfuit al unei arhive de ziar. Dacă acestea chiar există… Totuși există o sursă destul de credibilă care relata, în urmă cu 5 ani, despre eventuala idilă a celor doi dar și despre o relație la fel de uitată, cea cu grecul Dimitris.