Andreea Esca a fost umilită în public de un taximetrist. Acesta a povestit cum s-a comportat vedeta cu el când a coborât din mașină

Andreea Esca este cea mai populară prezentatoare de știri din România. Aceasta și-a construit cu multă atenție imaginea de-a lungul anilor și este extrem de iubită de public. De altfel, jurnalul de la ora 19.00, de pe PRO TV, pe care îl prezintă de mai bine de 20 de ani, este tot timpul lider de audiență.

Andreea Esca este și una dintre cel mai bine plătite vedete din România. Chiar dacă salariul său nu a fost niciodată făcut public, aceasta a câștigat sume enorme din televiziune. Și asta pentru că nu a primit bani doar de la PRO TV, ci și din contractele de imagine, care i-au rotunjit serios veniturile.

Soțul său, Alexander Eram este și el un prosper om de afaceri. El deține mai multe business-uri în zona imobiliarelor, dar și brandul de cosmetice Melkior. Recent, cuplul a investit într-un hotel, pe care vor să-l construiască la Cluj. Asta după micile căsuțe din zona Sibiului.

Așadar se poate spune despre Andreea Esca și Alexander Eram că sunt foarte bogați și probabil au ceva milioane de euru în conturi. Vedeta Știrilor PRO TV are și o revistă proprie, cu care câștigă bani frumoși. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că ea își plătește foarte prost angajații, dar profiturile sunt unele considerabile.

A’List Magazine se bazează mult pe imaginea ei și a fiicei sale, Alexia Eram și tocmai de aceea nu consideră că trebuie să achite sume mari de bani pentru cei care scriu la revistă sau site.

Însă se pare că Andreea Esca este tot timpul cumpătată. Aceasta a fost umilită în public de un taximetrist, care a dezvăluit pentru CanCan că aceasta nu i-a lăsat niciun leu bacșiș, ba chiar a căutat monezi în buzunar pentru a-i achita suma exactă.

”Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a dezvăluit taximetristul aruncând practic o pată pe imaginea imaculată a Andreei Esca.