Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce a văzut imaginile cu Reghecampf și amanta în București

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost suprinşi în București, iar Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile publicate de presa mondenă.

Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce a văzut pozele cu Reghecampf și amanta în București. Impresara i-a atacat dur pe cei doi şi a declarat că relaţia cu soţul ei este un capitol închis!

Laurențiu Reghecampf vrea ca despărțirea să fie oficializată cât mai repede, pentru se putea casători cu iubita sa, Corina Caciuc, care este deja însărcinată. Cei doi au fost surprinşi, vineri, în Capitală, iar Anamaria prodan a luat foc!

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a m.urit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios, chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf. De astăzi, gata! Am închis forever subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe! Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă sau sa se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

„Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ŞI CARE ÎȘI DIVINIZA FAMILIA ŞI COPIII PE CARE AZI A UITAT CUM ARATĂ. CA SĂ AJUNGI CA BĂRBAT SĂ TE RÂDĂ O ŢARĂ ÎNTREAGA ŞI SA NU AI CUM SĂ MERGI LA RESTAURANT CĂ ÎȚI CUNOSC TOŢI FATA CARE ATÂRNA DE BRAȚUL TĂU RUPT… e jenant, pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură! Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește”, a mai spus Anamaria Prodan.