Ce MESERIE are Monica Gabor în SUA. Irinel Columbeanu rupe tăcerea și spune adevărul despre viața fostei soții în America

Monica Columbeanu e plecată de ani de zile din România. Locuieşte în Statele Unite ale Americii, împreună cu Mr. Pink, băiatul acestuia şi faţa ei. Irinuca a fost dată iniţial în custodie tatălui, Irinel Columbeanu. După o perioadă însă a fost luată de mama în SUA.

Din ce îşi câştigă existenţa Monica Columbeanu pe continentul american? Ei bine, lucrează. Chiar dacă partenerul actual, Mr. Pink este un foarte de succes om de afaceri, se pare că fosta soţie a lui Irinel Columbeanu vrea să fie cât mai independentă şi să arate ce poate. În prezent, ea este profesoara de limba engleză. Totodată, se ocupa îndeaproape şi de educaţia fetei, pe care o învăţa cum să muncească şi cum să facă economii.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.

Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a declarat Iricel Columbeanu, invitat la o emisiune televizată.

În urma cu circa 11 ani, cei doi au divorţat, în urma unei căsnicii cu multe suişuri şi coborâşuri. Divorţul a ţinut prima pagină a ziarelor o lungă perioadă, custodia fetei fiind cea mai dezbătută. În ciuda neînţelegerilor, se pare că cei doi au căzut la pace şi, de dragul fetei, comunica mai bine acum. În plus, Irinuca ţine legătura cu tatăl ei online.

„Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Și cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, are o relație bună.

„Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.