Cine este Paul, presupusul barbat care i-a despartit pe Liviu Dragnea si Irina Tanase. Surpriza in Romania!

Vestea ca Liviu Dragnea si Irina Tanase s-au despartit a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca ruptura a avut loc dupa eliberarea politicianului din inchisoare. Presa din Romania relateaza dedesubturile care au stat la baza acestei decizii radicale. La mijloc ar fi un anume Paul din Galati.

Daca toata lumea a urmarit mirata relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase, avand in vedere diferenta de varsta de 30 de ani, acum asista la o telenovela in toata regula. Cei doi s-au despartit, iar acum s-au aflat detalii inedite din interiorul celebrului cuplu.

Potrivit cancan.ro, Liviu Dragnea i-ar fi dat papucii Irinei Tanase dupa ce a aflat despre o relatie interzisa intre iubita lui si un tanar pe nume Paul. Sursa citata precizeaza ca Irina se cunoaste cu acest barbat de peste 10 ani, iar politicianul ar fi aflat ca ar fi fost inselat de iubita cu el.

Paul este din Galati, iar tatal lui ar avea o puternica firma de constructii in localitate. Cei doi se cunosc de mai mult timp, initial fiind iubiti, dar se pare ca drumurile i-ar fi reunit. Partea cea mai interesanta este faptul ca barbatul pe nume Paul s-ar fi casatorit, dar nu a uitat-o pe Irina. Ar fi tinut legatura in paralel, pana cand Liviu Dragnea a aflat si i-a dat papucii Irinei.

Liviu Dragnea si Irina s-au fi despartit printr-un SMS

Liviu Dragnea a primit anumite informatii si nu a asteptat versiunea Irinei Tanase. Acesta s-a enervat si i-a trimis un SMS de despartire tinerei.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa.