Stirea zilei! S-au despartit! ”I-ar fi frică să nu…”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că au ajuns iar la certuri, asta pentru că s-ar fi despărțit. Iulia Sălăgeana a dat bom.ba din showbiz și spune că chiar diva i-ar fi șters și contul de Instagram al acestuia.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi ajuns din nou la despărțire, iar Iulia Sălăgean, cea cu care e în plin scandal, spune că știe sigur că așa s-ar fi întâmplat cu cei doi.

Ei bine, într-adevăr Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul cu fiica sa, mama ei și o prietenă, asta în timp ce Gabi Bădălău a petrecut alături de băieții săi și ai Claudiei Pătrășcanu, asta în timp ce ea se afla la munte.

Totuși, se pare că între cei doi s-ar fi produs din nou ruptura, după cum spune Iulia Sălăgean, care o acuză pe vedetă că i-ar fi spart contul de socializare.

Ba mai mult de atât, ea spune că ar fi făcut totul din răzbunare pentru ca nu cumva Iulia Sălăgean să se cupleze cu Gabi Bădălău acum, după separere. Mama copilului lui Alex Bodi spune că și contul lui Gabi Bădălău a fost spart, de asemenea.

”Nu am de ce să am o problemă cu ea. Nu am avut nici când a fost o trădătoare. Și ca să aflu pe parcurs că s-a despărțit de Gabi, iar odată, la o emisiune ce se dă la miezul nopții, s-a spus că ei i-ar fi frică să nu cumva să mă răzbun eu, cum ea mi-a stricat mie familia, să îl iau eu pe Gabi. Niște copilărisme din astea, dar nu mă cobor eu la nivelul ăsta, dar prin gândirea asta a ei îmi dau seama că s-a despărțit de Gabi și e frică. Dar apropo și contul lui Gabi a fost închis”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.

După ce a acuzat-o că i-a spart Instagramul, Bianca Drăgușanu a scos artileria grea la înaintare, astfel că a decis să o dea în judecată pe Iulia Sălăgean pentru că îi strică imaginea. Ea a precizat în exclusivitate pentru Spynews.ro că vorbește cu avocatul pentru a putea să ”o educe” pe mama copilului lui Alex Bodi.

”Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.