Corina Caciuc, săgeți către Anamaria Prodan: „Sunt foarte fericită!” Care este cel mai frumos cadou de la Reghecampf

Laureunțiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț. Impresarul FIFA își acuză fostul partener că a fost infidel și că își neglijează copilul comun, în vârstă de 12 ani.

Însă, antrenorul Universității Craiova a mărturisit că este fericit alături de Corina Caciuc, iar în 2022 vor avea un nou motiv de bucurie, noua sa iubită fiind însărcinată. Iar aceasta a vorbit despre copilul pe care-l așteaptă cu Laurențiu Reghecampf.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos.

Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior”, a declarat Corina Caciuc pentru fanatik.

De asemenea, iubita lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că nu este impresionată de cadouri, ci că în 2022 va primi cel mai frumos dar.

„Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți anul viitor”, a precizat Corina Caciuc.