„Deci e viu?” A apărut pe Internet, la câteva zile după difuzarea imaginilor cu Petrică Mîțu Stoian la Revelion!

Petrică Mîțu Stoian a m.urit fulgerător, la finalul anului trecut, iar vestea a fost un șoc pentru absolut toată lumea. Artistul a părăsit această lume pe 6 noiembrie 2021, atunci când a fost adus de urgență la Spitalul Reșița, după ce începuse să tușească sâ.nge.

Totul s-a întîmplat, după ce artistul efectuase prima ședință cu oxigen hiperbar la o clinică privată din Caraș Severin. În jurul morții sale s-au născut multe necunoscute și controverse, astfel că oamenii legii au deschis dosar p.enal și anchetază în continuare circumstanțele morții sale pentru a stabili cine se face vinovat de moa.rtea sa.

Regretatul interpret de muzică populară a fost unul dintre cei mai iubiți soliști și adesea era chemat pe la mai toate emisiunile televizate.

Înainte de a trece la cele sfinte, Petrică Mîțu Stoian filmase o ediție specială de Revelion, care a apărut la săptămâni bune de la moa.rtea sa. Imaginile i-au bulversat pe unii internauți, care s-au întrebat în mediul online dacă nu cumva acesta este viu!

După ce a fost difuzată pe micul ecran ediția specială de Revelion la care a participat Petrică Mîțu Stoian, fanii au fost de-a dreptul bulversați.

Unul chiar nu știa ce să mai creadă, așa că în secțiunea de comentarii a întrebat dacă nu cumva regretatul artist este viu.

– Deci este viu?

– Este și va rămâne viu în inimile noastre.

– Nu. Filmările au fost făcute în luca noiembrie, cu câteva zile înainte să m.oară.

Pentru cei care i-au îndrăgit muzica vestea morții a fost un șoc din care nu-și revin nici până acum. Oamenii spune pe rețelele de socializare că Petrică Mîțu Stoian va rămâne veșnic viu în inimile lor și prin muzica pe care a făcut-o de-a lungul carierei sale.

„Petre e viu. Fără comentarii. După cum se vede, este. Prezent pentru cine l-a iubit și respectat/ Petrică Mîțu Stoian, eu te consider tot viu, mereu, în sufletul meu și așa vrei rămâne: viu în sufletul meu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Amin”, sunt alte câteva comentarii lăsate de internauți în mediul online.