Iubita lui Culiță Sterp nu se rușinează deloc de silueta ei. Cum s-a îmbrăcat Daniela, chiar dacă nu are corp de model

Daniela Iliescu este una dintre vedetele de la noi care nu are o problemă cu kilogramele în plus.

Daniela Iliescu este cea care l-a făcut tată pe Culiță Sterp pentru prima dată. Recent, aceasta a postat pe contul personal de Instagram o poză în care se poate observa că Daniela Iliescu nu are nicio problemă cu faptul că nu are o siluetă de invidiat.

Ținuta cu care iubita manelistului a atras atenția internauților
Chiar dacă are măsurile unui model, Daniela Iliescu nu ezită să îmbrace haine mulat. Recent, iubita lui Culiță Sterp s-a fotografiat într-o rochie care îi lasă la vedere picioarele și cu o geacă de piele. Pentru ea, faptul că nu are silueta unui model, nu o împiedică să poarte astfel de ținute. Iubita lui Culiță Sterp nu pare să aibă vreun complex legat de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, de aceea fanii o felicită pe Daniela Iliescu pentru astfel de apariții.

,,De multe ori, cine suntem și cine cred alții că suntem, reprezintă două imagini total diferite”, a scris Daniela Iliescu în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Poveste lor de dragoste bate orice film. S-au cunoscut în liceu, însă abia după ce au trecut câțiva ani au decis să formeze un cuplu. Culiță Sterp a mărturisit mai demult că a plăcut-o pe Daniela Iliescu încă de când era în liceu, însă aceasta nu prea îi acorda atenție. La un moment dat, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au împărtășit cu fanii câte poze de când erau doar doi adolescenți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)

Daniela: Ia uitați, seamănă?

Culiță: Dar tu, ia uitați, seamănă? Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă.

Daniela: Eram fată serioasă, dragă.

Culiță: Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă băgai în seamă?

Daniela: Aveam iubit.

Culiță: La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun, notează Viva.ro.