Vladimir Drăghia îl desființează pe Emil Rengle. Ce a spus fostul concurent ,,Exatlon” despre el

Câștigătorul ,,Exatlon” nu are cuvinte de laudă pentru Emil Rengle.

Vladimir Drăghia, cel care a câștigat ,,Exatlon” în anul 2018 critică atitudinea concurentului de la ,,Survivor România”. Iată ce a spus acesta despre Emil Rengle.

Vladimir Drăghia: ,,Rengle mi-a devenit antipatic”
Într-o postare recentă de pe Facebook, Vladimir Drăghia își întreba fanii cine consideră că va câștigă acest sezon la ,,Survivor România”, dar și care sunt preferații publicului. Această postare nu avea cum să treacă neobservată, așa că internauții au lăsat câteva comentarii despre acest subiect.

Un internaut a precizat că lui i-a plăcut cel mai mult sezonul în care a fost Vladimir Drăghia și că actualii concurenți nu prea știu ce înseamnă ,,Survivor România”, dar și că Emil Rengle poate va câștiga, afirmație spusă pe un ton ironic.

Vladimir Drăghia a precizat că nu îl place deloc pe Emil Rengle și că îl vede câștigător pe Ionuț Popa, cel care face parte din echipa ,,Războinicilor”.

,,Pe când făceam sincron cu @stefan.floroaica pe traseele din Dominicană. 🙃 Au fost vremuri frumoase. Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic? Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un războinic. Pariez pe Ionuț Popa🔵”, a scris Vladimir Drăghia pe contul personal de Facebook.

,,Rengle mi-a devenit antipatic. Credeam că e mai ok băiatul, dar cam bate câmpii”, a fost comentariul acestuia.

Nici Andrei Stoica, un alt fost concurent nu are cuvinte de laudă la adresa lui Emil Rengle, despre care spune că are o atitudine nepotrivită față de colegii săi.

„Deci, fii atent, la un moment dat l-am văzut pe Emil… Rengle, să nu zic Emil că nu suntem prieteni. L-am văzut cum i-a desființat pe toți.

În momentul în care vin și-i desființez pe toți, bă, io nu pot dup-aia să stau cu tine. Asta spune foarte multe despre caracterul său. I-a desființat la modul urât. După aia îl vezi de brațe, de gât, de mână. După aia te duci și…”,a spus Andrei Stoica la ,,Extrashow”, difuzat pe VOYO, conform fanatik.ro.