Olivia Steer a făcut anunțul despre relația cu Andi Moisescu, după 17 ani

Andi Moisescu şi Olivia Steer formează un cuplu cu acte în regulă de 17 ani, iar relaţia lor pare a fi una foarte fericită. Potrivit lui Andi, ei au găsit împreună modalitatea de a funcţiona ca un cuplu.

Andi Moisescu a acordat un interviu pentru Viva! în care a vorbit despre soţia sa şi relaţia lor. Secretele unei relații fericite sunt la îndemâna fiecăruia dintre noi, spune Andi. Înțelegerea, respectul reciproc și micile surprize sunt factorii esențiali pentru ca dragostea să reziste trecerii timpului, declară prezentatorul.

Andi a dezvăluit că nu există multe situații tensionate în familia lor și că, de fiecare dată, conflictele sunt dezamorsate înainte de a lua proporții.

”Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate. Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a povestit Andi.

Prezentatorul a mărturisit că încearcă să îmbine atenția la detalii cu spontaneitate.

”Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire”, a mărturisit Andi Moisescu.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoriţi de 17 ani şi au doi băieţi, pe David şi pe Luca.