Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a spus că a ajutat-o

După ce Laurențiu Reghecampf a mărturisit că le-a ajutat pe fetele Anamariei Prodan cu un apartament de lux și bani în tot acest timp, acum Rebecca, fiica impresarei, a reacționat. Tânăra a publicat o fotografie în care arată un semn obscen cu dedicație pentru antrenor.

În cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a povestit de faptul că le-a ajutat pe fiicele Anamariei Prodan foarte mult în toți ani de căsnicie pe care el i-a avut cu mama lor. Antrenorul a mărturisit că le-a cumpărat acestora un apartament de lux și le-a oferit bani, uneori chiar mai mult decât și-ar fi ajutat proprii copii.

Laurențiu Reghecampf a precizat că niciodată nu a făcut diferența între copiii lui și copiii impresarei și de câte ori Rebbeca și Sarah au avut nevoie de ajutor, el s-a oferit și le-a cumpărat tot ce au avut nevoie.

După declarațiile făcute, Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a venit și cu o reacție pe Instagram. Aceasta a publicat o fotografie în care are un semn obscen cu degetul din mijloc, dar a scris și câteva cuvinte.

”Asta e tot ce am de spus”, a mărturisit Rebecca Dumitrescu în urma fotografiei postate cu dedicație directă către Laurențiu Reghecampf în urma podcastului unde a fost invitat.

Deși acum e tratat în acest mod de către Rebecca Dumitrescu, Laurențiu Reghecampf spunea pe YouTube că a ajutat-o cu foarte mulți bani pe tânără pentru a-și lansa o colecție de haine și pentru a putea să reziste la facultatea pe care și-a ales-o, fiind una foarte grea.

El a susținut-o financiar pe aceasta îl toți cei 15 ani de căsnicie cu mama lor, dar cu toate asta, acum e un scandal uriaș între impresară și el, implicit între fiicele ei și acesta.

”Le-am spus tuturor că pentru fiecare am să fac când vine momentul. Rebecca avea nevoie. De ce? Era la facultate, trebuia să o ajutăm să ajungă mai sus, meseria pe care și-a ales-o ea este o meserie foarte grea, avea nevoie de ajutor, are nevoie de finanțare, are nevoie să stea între oameni influenți. Vrea să facă tot felul de nebunii și ai nevoie de bani. A vrut să-și facă o colecție de haine, i-am dat bani”, a spus Laurențiu Reghecampf.