Un soldat ucrainean i-a trimis fiicei sale un videoclip în timp ce dansează, pentru a o liniști. Imaginile au devenit virale pe TikTok

Imagini de coșmar au fost surprinse zilele acestea în Ucraina. Cu toate acestea, unul dintre soldații ucraineni a dorit să o asigure pe fiica lui că tatăl ei este bine și că nu îi se întâmplă, de fapt, nimic rău. Bărbatul a încărcat pe TikTok mai multe videoclipuri cu el în timp ce dansează pe melodii celebre, cunoscute în toată lumea.

Discuțiile dintre Ucraina și Rusia urmează să înceapă, în această dimineață, lângă granița cu Belarus. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a transmis premierului britanic, Boris Johnson, că următoarele 24 de ore sunt „cruciale”.

Soldatul ucrainean a dorit să o înștiințeze pe fiica lui că este cât se poate de bine, în ciuda imaginilor pe care le vede în presă sau la televizor. Imaginile postate de soldatul ucrainean s-au viralizat în cel mai scurt timp pe TikTok.

Spre surprinderea tuturor, videoclipurile soldatului ucrainean au strâns peste 10 milioane de aprecieri. Bineînțeles, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au bucurat că bărbatul încă este în viață.

Într-adevăr, soldatul ucrainean își poate pierde viața în orice moment, însă este cât se poate de dedicat și a dat de înțeles că este în stare să facă orice numai pentru a-și apăra țara, însă, gândul lui este în orice clipă la fiica sa.

Belarus, alături de Rusia împotriva Ucrainei?!
Belarus se pregătește să trimită soldați în Ucraina pentru a sprijini invazia Rusiei într-o desfășurare care ar putea începe „în câteva ore”, scrie presa internațională. De asemenea, un oficial al administrației americane a mai spus că Belarus se alătură Rusiei pentru a lupta cu forțele ucrainene.

„Este foarte clar că Minsk este acum o extensie a Kremlinului”, a spus oficialul respectiv, sub anonimat.

Potrivit Ministerului Apărării al Ucrainei, Rusia a pierdut aproximativ 4.300 de militari și aproape 150 de tancuri, iar atât Kiev, capitala țării, cât și Harkiv, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, sunt încă sub controlul Ucrainei.

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #ЗСУ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС #огонь ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Karaolis