Sosoaca, prima reactie dupa ce Kanal D a anulat interviul

Senatoarea Diana Sosoaca nu a mai intrat in emisiunea de la Kanal D, dupa ce postul de televiziune a decis sa nu mai difuzeze „40 de intrebari” cu Denise Rifai. Prezentatoarea o avea ca invitata pe senatoare, anunta Pagina de Media.

Initial, postul de televiziune Kanal D anuntase ca urmatoarea invitata a emisiunii „40 de intrebari” cu Denise Rifai este senatoarea Diana Sosoaca. Ulterior, postul de televiziune si-a schimbat hotararea si a decis difuzarea unei reluari a emisiunii.

Emisiunea, care ar fi trebuit sa fie difuzata duminica de la 22.30, a fost inlocuita cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea, arata sursa citata mai sus.

Diana Sosoaca a reactionat la scurt timp dupa ce intreviul nu a mai fost difuzat de Kanal D.

„Emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, anulata de sistem, dupa ce azi am fost in Vama Siret si am aratat ADEVARUL pe care televiziunile il asasi.neaza”, a scris fosta senatoare AUR, pe Facebook.

Ce intrebari urmau sa i se puna?

Diana Sosoaca fusese anuntata ca va fi invitata a emisiunii „40 de intrebari”, printr-un comunicat de presa.

„Cautati sprijin rusesc?”, “V-ati vaccinat pe furis?”, “V-a fost vreodata rusine de ce ati facut?”, sunt doar cateva dintre intrebarile pregatite.

Reprezentantii Kanal D nu au oferit niciun raspuns cu privire la decizia de a nu mai furniza emisiunea cu Diana Sosoaca.

Senatoarea a avut mai multe reactii impotriva Ucrainei, expuse pe pagina sa de Facebook. Sosoaca a sustinut chiar ca nu ar exista niciun conflict arm.at intre Rusia si Ucraina.

„Ultima noapte de virus, prima noapte de ra.zboi.

Pe orice canal ai da se vorbeste despre baia de san.ge de la Kiev, despre atacurile asupra Ucrainei, despre pierderi de vieti omenesti s.a.m.d. Sa va spun un mic secret: aveti internet!

Efectiv nu inteleg cum de nu puneti mana sa cautati imagini direct de la sursa. Aveti atasat acestui articol o imagine luata de pe mai multe camere live din Kiev. Imi spuneti, va rog, unde sunt „atrocitatile” comise? Unde sunt bom.bardamentele, unde e nebunia frontului?”, este una dintre postarile Dianei Sosoaca.