O mamă din Ucraina și-a lăsat copiii în urmă și a plecat să lupte împotriva rușilor

O mamă din Ucraina și-a lăsat copiii în urmă și a plecat să lupte împotriva rușilor.

O mamă din Odessa și-a lăsat copilașii în urmă și s-a decis să lupte pentru Ucraina. Femeia a avut parte de o despărțire grea la gară, unde și-a lăsat micuții în grija soțului.

„Ieri a trebuit să fac cea mai grea alegere din viața mea! A fost atât de dificil! Cei doi copii ai mei nu au nici 3 ani, dar au plecat într-un loc mai liniștit și mai de încredere!! Și eu nu sunt cu ei! Eu nu! Alegerea dintre familie și datorie mă omoară din interior! În afară sunt ca oțelul, înăuntru totul e distrus”, a mărturisit femeia.

Femeia și-a condus copilașii și soțul la gară și a rămas în Ucraina. Victoria Lazarchuk susține că este devastată de durere din cauza despărțirii, dar micuții ei trebuie să fie în siguranță, iar ea să-și facă datoria față de țară.

„De asemenea, am un soț incredibil de puternic, de încredere și iubitor! Nu cunosc o persoană mai demnă, determinată, curajoasă și înțelegătoare! Casa mea este goală și liniştită acum, dar nu mai plâng!! Sunt la datorie, sunt acasă, sunt la muncă!”, a adăugat femeia.

Cu ochii în lacrimi pentru că vede că mama lui rămâne, iar el este nevoit să plece cu tatăl, micuțul plângea și o privea pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă nu știe dacă își va mai vedea vreodată familia, femeia a decis să lupte în răz.boiul împotriva rușilor.