Volodimir Zelenski se predă? Anunţul momentului vine din Ucraina: „M-aş gândi la viaţa oamenilor mei”

Volodimir Zelenski a devenit ținta numărul 1 în răz.boiul din Ucraina. Vladimir Putin se pare că nu renunță așa ușor și nu numai că își dorește cucerirea Ucrainei, dar își dorește și eliminarea rivalului său, iar înainte de a face alte ”mișcări”, președintele rus i-a cerut să se predea. Iată ce decizie a luat Volodimir Zelenski!

Pe data de 24 februarie ia.dul avea să se declanșeze în Ucraina, iar acesta pare să fie doar începutul. Vladimir Putin își dorește victoria și se pare că este în stare de orice.

Volodimir Zelenski se predă?
Condiția pusă de Vladimir Putin pentru a opri ”acțiunea militară” din Ucraina a fost ca Volodimir Zelenski să se predea. Președintele Ucrainei a primit un sfat din partea premierul israelian Naftali Bennett, care i-a spus să accepte oferta făcută de liderul rus, pentru a se încheia răz.boiul.

Volodimir Zelenski a fost sfătuit de către premierul israelian să se predea, potrivit unui oficial ucrainean:

Se pare că această primă ”ofertă” din partea lui Vladimir Putin este abia începutul a ceea ce urmează:

„Bennett ne-a spus să ne predăm. Nu avem nicio intenție să facem acest lucru. Știm că oferta lui Putin este doar începutul”, a precizat Zelenski.

Premierul israelian, Naftali Bennett, a mers în vizită la Moscova cu scopul de a media într-un fel conflictul dintre Rusia și Ucraina, însă președintele Ucrainei nu crede în mediere,ba mai mult acesta a precizat că oficialul israelian ar fi un intermediar între cele două state aflate în conflict:

„Nu avem nevoie de cutie poștală. Avem destule. Dacă Bennett vrea să fie neutru și să medieze, ne-am aștepta să-l vedem desemnând pe cineva care să lucreze la asta zi și noapte și să încerce să ajungă la un compromis.”, a spus Volodimir Zelenski.