Anamaria Prodan și copiii au venit îmbrăcați în negru la procesul de divorț! De ce au ales cei trei astfel de ținute la întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf?

La întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și cei doi copii ai ei, Sarah și Bebeto, au venit îmbrăcați în negru. Vedeta a adoptat această ținută, însă oare a vrut să transmită un mesaj subliminal?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la Judecătoria Buftea astăzi, acolo unde au discutat alături de avocați despre procesul de divorț în care sunt implicați. Nu putem să nu remarcăm ținutele lor, iar în principal cea a impresarei.

Ea a ales să se îmbrace complet în negru, iar la rândul ei și Sarah, fiica sa cea mică, dar și Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, s-au îmbrăcat la fel. Multe semne de întrebare au lăsat ținutele lor, asta pentru că poate vedeta a vrut să transmită un mesaj subliminal pentru cel care i-a fost soț sau poate nici nu a fost vorbă de așa ceva.

Totuși, până și Laurențiu Reghecampf și fiul său, Luca Reghecampf, au îmbrăcat tot ținute de culoare neagră atunci când s-au întâlnit cu toții la tribunal.

Vă reamintim că în declarațiile dure pe Anamaria Prodan le facea, ea preciza că pentru ea și familia ei Laurențiu Reghecampf ”a murit”, iar acest lucru ne duce acum cu gândul la ținutele purtate în această zi, o ținută care ar reprezenta doliul, după cum se știe din popor.

Anamaria Prodan a cerut ca divorțul să aibă loc la notar
Anamaria Prodan a spus, la scurt timp după ce a ieșit de la tribunal, că a cerut ca divorțul să aibă loc la notar pentru ca această căsnicie să se încheie cât mai repede. Cu toatea astea însă, termenul a fost amânat căci nu s-a ajuns la niciun consens, astfel că vor mai urma alte câteva până când într-adevăr aceștia vor divorța cu acte în regulă.

”Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar”, a zis Anamaria Prodan.