Se schimba tot ce s-a stiut! Cum o chema in realitate pe Iulia

Iulia, femeia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei, va fi legată de Alex, tatăl celor mici, până și peste moa.rte. Deși au divorțat în 2020, ea i-a purtat numele de familie în continuare. Cei doi urmau să se recăsătorească în curând.

Deși oficial nu au mai apucat să fie din nou soț și soție, Iulia și Alex vor rămâne întotdeauna legați unul de altul, asta pentru că femeia de 32 de ani a avut doi copii alături de partenerul său în vârstă de 36 de ani, dar care i-a luat cu ea în ceruri în urmă cu două zile, în urma unui gest necugetat.

În anul 2020, Iulia Bogdan și Billi Alex-Atilla s-au despărțit, după o frumoasă poveste de iubire care se formase de când tânăra avea doar 15 ani. Cei doi au decis să se căsătorească de tineri, dar au divorțat, însă au rămas legați unul de altul prin copii.

Tânăra a decis să-i poarte numele în continuare și să se numească Billi Iuliana, chiar dacă nu mai era soția lui în acte. Totuși, lucrurile urmau să se schimbe în curând, asta pentru că Iulia, așa cum îi spuneau prietenii, avea să aibă din nou familia de altădată.

Pe data de 19 aprilie, Alex a depus o cerere la Starea Civilă prin care a cerut să se recăsătorească cu cea care până în 2020 îi devenise soția, dar de care a divorțat. Cei doi trebuiau să meargă la Primărie peste puțin timp, în acum singurul loc unde Alex va mai merge va fi mo.rmântul Iuliei și al celor doi copii ai săi.

Nimeni nu își explică gestul
Sunt multe semne de întrebare și se caută răspunsuri în ceea ce privesc moartea femeii, căci nimeni nu înțelege de ce a recurs la un asemenea gest șocant când toate lucrurile mergeau spre bine și ea urma să aibă din nou familia pe care și-a dorit-o.

Alexandru e distrus de durere și nu-i vine să creadă ceea ce a făcut mama copiilor săi. Bărbatul a decis să-i depună pe toți trei în același sicriu, iar astăzi corpurile fără viață duse la o capelă din Timișoara, acolo unde apropiații vor veni să-și ia adio de la Iulia, Alisa și de la Nicholas.