Alina Sorescu a câștigat în fața lui Alexandru Ciucu. Fetițele rămân la cântăreață în procesul de divorț

În plin proces de divorț, iată că Alina Sorescu are și un prim câștig. Instanța a decis ca în perioada în care se discută divorțul celor doi, fetițele cuplului să rămână în continuare la cântăreață, deși Alexandru Ciucu ceruse să aibă domiciliu cu el.

După ce Alexandru Ciucu a cerut printr-o ordonanță președinițială ca fetițele lui și ale Alinei Sorescu să rămână la domiciliul său în perioada procesului de divorț dintre el și artistă, iată că acum instanța a decis ce e de făcut.

Astfel, a fost refuzată cererea pe care Alexandru Ciucu a făcut-o și prin care a cerut ca minorele să stea cu el spunând că locația sa e mult mai spațioasă, iar în apartamentul de patru camere al Alinei Sorescu nu ar avea loc.

Cântăreața a anunțat pe pagina sa de Instagram că e foarte fericită și împlinită că s-a luat această decizie și că va rămâne în continuare cu fetele sale în apartamentul ei.

”Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere 🙏”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de mariaj
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt în căsătoriți încă din anul 2012, iar cei doi au devenit părinții a două fetițe. De mai multe luni au existat zvonuri la o posibilă despărțire, însă aceștia nu au confirmat sau infirmat acest lucru.

Recent, pe portalul instanței de judecată a apărut informația cum că aceștia sunt în plin proces de divorț, iar Alexandru Ciucu cerea printr-o ordonanță președințială mutarea domiciliului fetelor la el.

Alina Sorescu a confirmat separarea de soțul ei, însă nu a oferit mai multe detalii cu privire la cauza ce a determinat despărțirea de către creatorul de modă.