Anuntul incredibil facut in Instanta despre Aleaxxandra Macesanu

La trei ani de la cazul Caracal, acum familia Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă dorește să schimbe încadrarea bărbatului. Părinții fetei nu își mai doresc ca presupusul criminal să fie judecat pentru o.mor.

Procesul în cazul lui Gheorghe Dincă se apropie pe final, iar pe data de 16 iunie presupusul crimi.nal ar urma să-și afle pedeapsa pe care o are de săvărâșit, după ce le-ar fi uc.is pe cele două fete: Alexandra Măceșanu și Luiza Malencu.

Ei bine, o răsturnare de situație are loc în acest moment, asta deoarece la termenul de astăzi de la Tribunalul Olt, familia Alexandrei Măceșanu a cerut ca presupusul crim.inal să nu mai fie judecat pentru o.mor, ci doar pentru trafic de persoane.

În continuare, părinții fetei susțin că Alexandra Măceălanu nu a fost omorâ.tă și ulterior ince.ndiată în butoiul din curte, așa cum au stabilit anchetatorii, și vor să se facă dreptate în cazul ei, să fie găsită, căci susțin că fata nu e mo.artă.

Astfel, familia acesteia susține că Gheorghe Dincă ar trebui să fie judecat pentru trafic, iar căutările Alexandrei Măceșanu să fie reluate.

”Sub nicio formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi putea conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arder.ii unui ca.davru. Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea”, a spus avocatul familiei Măcășanu.

Mai mult de atât, avocatul mai susține că dacă instanța va aproba cererea, atunci Gheorghe Dincă nu va mai fi judecat pentru o.mor, iar părinții Alexandrei Măceășanu ar pute cere și anularea certificatului de dece.s în cazul fetei lor, fapt ce ar determina redeschiderea dosarului de dispariție.

Ce spun rudele Luizei Melencu despre această decizie
Pe de altă parte, familia Luizei Melencu, cealaltă fată care ar fi fost uci.să și incendiată de Gheorghe Dincă, susțin că încadrarea juridică doar în trafic de persoane ar putea fi în avantajul bărbatului, a spus avocata familiei Melencu.

„La termenul de astăzi, avocatul familiei Măceşanu a cerut absolvirea lui Dincă pentru o.mor, dar condamnarea lui pentru profa.nare de cadav.re, ceea ce pe mine, pur şi simplu, m-a îngrozit ca jurist”, a susţinut Carmen Obîrşanu, avocata familiei Melencu

Ambele familii ale fetelor mărturisesc că cele două sunt în viață și că autoritățile nu ar reușit să-și ducă treaba la final, decizând astfel prin urma mai multor dovezi faptul că acestea ar fi fost uc.ise.

În tot acest timp, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația de mai multe ori, iar la un moment dat chiar a precizat că nu le-a omor.ât.