Anamaria Prodan, decizie radicală! Impresara și-a șters tatuajul de pe spate în care apărea chipul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a venit cu o nouă decizie radicală în viața ei, chiar în plin proces de divorț. Deși afirma cu tărie că marele tatuaj de pe spatele ei în care apare și chipul încă soțului ei o să rămână acolo pentru totdeauna, se pare că lucrurile s-au schimbat între timp. În această dimineață, sexy impresara a postat o poză în care arată cum și-a modificat tatuajul, celebrul antrenor fiind exclus din peisaj!

Anamaria Prodan face ce face și întră în atenția tuturor, mai ales când vine vorba de schimbăriîn viața ei, astfel că nu este de mirare că a atras toate privirile cu noul ei tatuaj de pe spate, unde i-a acoperit chipul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea în această dimineață, asta imediat după ce a postat o nouă poză cu tatuajul ei de pe spate. Deși oricine se aștepta să fie în continuare cel inițail cu Laurențiu Reghecampf, se pare că sexy impresara a luat decizia ca el să nu mai fie pe spatele ei.

Da! Anamaria Prodan a lăsat restul familiei așa cum era tatuajul la început, însă unde era încă soțul ei și-a tatuat un vultur care se duce cu aripile spre cei mai dragi oameni. Și nu este o alegere întâmplătoare, fiindcă vulturul este o pasărea răpitoare care luptă la infinit, la fel cum face și sexy impresara.

Anamaria Prodan a declarat că nu o să șteargă nicioadată tatuajul cu Laurențiu Reghecampf
Încă de când s-a anunțat prima dată că divorțează, Anamaria Prodan a fost întrebată despre tatuajul de pe spate în care apare și încă soțul ei, astfel că pe atunci sexy impresara nu a ezitat și a declarat că o să-l lase pentru toată viața acolo, fiind o amintire frumoasă din trecutul ei.

„Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să le șterg. Am multe, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.”, a declarat Anamaria Prodan.

Cu trecerea timpului, la nici un an de când a făcut astfel de declarații, Anamaria Prodan s-a răzgândit, bineînțeles, având în spate numeroase motive, pe care încă nu le-a dezvăluit publicului larg.