„Vine bebe 3!”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunț chiar din piscină. Anca Ciota a reacționat imediat

Cu toții știm că Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se bucură de o căsnicie frumoasă și împlinită, iar împreună se ocupă de creșterea celor două fetițe pe care le au. Ei bine, cei doi au fost singuri acasă după mulți ani, iar acum au făcut un anunț important. Cum a reacționat Anca Ciota la postarea de pe rețelele de socializare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita prezentatoare de la Mireasa, Gabriela Cristea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Tavi Clonda, iar împreună se bucură de o familie împlinită alături de cele două fetițe pe care le au. Astăzi, cei doi au avut parte de o zi diferită și au făcut anunțul pentru fani chiar pe rețelele de socializare, din piscină.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunț chiar din piscina
Ei bine, ne putem da seama cu toți cât de greu este să te ocupi de creșterea a doi copii, mai ales când ești prezentatoare TV. Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, s-au bucurat de o zi călduroasă împreună, fiind singuri după aproape cinci ani. Partenerul de viață al vedetei este foarte activ pe paginile de socializare și împărtășește multe momente emoționante cu urmăritorii lui, iar bineînțeles că o zi atât de specială nu putea rămâne departe de ochii fanilor.

„Singuri acasă după aproape 5 ani….❤️”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Anca Ciota
Imediat cum a văzut că Tavi Clonda și Gabriela Cristea se bucură de o zi doar pentru ei, fără fetițe, Anca Ciotu a reacționat la postarea de pe rețelele de socializare, spunând că cel de al treilea copil va veni în familia celor doi soți, după o zi atât de relaxantă.

„Vine bebe 3 ”, a scris Anca Ciota.

Gabriela Cristea s-a bucurat de o zi călduroasă e vară la piscină, doar alături de soțul ei, Tavi Clonda, mai ales pentru că n-au mai petrecut timp împreună singuri de ani buni.