„Gemeni!” Mirela Vaida, anunt despre o nou sarcina

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, este extrem de apreciată de oublicul larg pentru cariera sa impresionantă și pentru performanțele sale, dar și pentru familia frumoasă pe care o are. Vedeta nu dorește să se oprească aici și a mărturisit că și-ar mai dori două fetițe.

Mirela Vaida se pregătește să devină mamă din nou?! Este întrebarea pe care toți internauții și-o pun, după ultimele declarații pe care prezentatoarea de la Acces Direct le-a oferit în cadrul unui podcast realizat de Valentin Sanfira.

Mirela Vaida își mai dorește două fetițe
Prezentatoarea TV a mărturisit că nu și-ar dori să se oprească aici și că și-ar mai dori două fetițe, iar dacă ar fi gemene, ar fi și mai bine. Și asta nu e tot, căci prezentatoarea s-a gândit deja și la nume pentru cele două fetițe.

Pe de altă parte, Mirela Vaida a mărturisit că are un program foarte încărcat. Ajunge acasă foarte obosită și obișnuiește să adoarmă alături de copiii săi în pat, după ce le spune povestea de adormit și își fac rugăciunea.

Din această cauză, Mirela Vaida și soțul ei dorm deseori separat.

Mirela Vaida, dezvăluiri surprinzătoare
Cu toate acestea, indiferent de situație, Mirela Vaida se gândește la o familie numeroasă. Chiar dacă nu are prea mult timp liber, este sigură de faptul că dacă Dumnezeu îi va mai da încă doi copii, va fi cea mai grijulie mamă.

”Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a povestit Mirela Vaida.

În trecut, până la vârsta de 32 de ani, Mirela Vaida a pierdut două sarcini. A rămas însărcinată și a adus-o pe lume pe Carla, fetița ei, atunci când credea că nu mai are niciun fel de șansă.

Mai mult, chiar medicii specialiști i-au recomandat să apeleze la fertilizare in vitro, în cazul în care nu rămânea însărcinată până la 35 de ani.