La ce truc apelează Doinița Oancea atunci când se îngrașă. Care este secretul actriței: „Slăbesc sănătos”

La vârsta de 39 de ani, Doinița Oancea are o siluetă de invidiat, însă știe să o întrețină așa cum se cuvine. Ei bine, celebra actriță apelează la un truc atunci când se îngrașă. Iată care este secretul vedetei!

Doinița Oancea are un corp de invidiat și știe mereu să se mențină în formă. Faimoasa actriță are un truc la care apelează de fiecare dată când se îngrașă. Ei bine, vedeta a mărturisit care este secretul ei.

Doinița Oancea apelează la un truc care mereu o ajută să slăbească atunci când se îngrașă. Celebra actriță spune că face tot posibilul pentru a slăbi sănătos, astfel că recurge la trei mese pe zi.

„Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele, în salată sau pe grătar”, a declarat faimoasa actriță pentru EGO.

Ce spune actrița despre silueta sa
De asemenea, pentru sursa citată, Doinița Oancea a dezvăluit că nu a fost necesar până în aceste momente să-și schimbe silueta, însă, dacă ar fi necesar, ar face și acest lucru pentru a arăta bine.

„Nu a fost necesar până acum (n.r. să își schimbe silueta) și probabil că da, aș face-o. Este meseria pe care o iubesc cel mai mult. Da, aș face și asta, chiar dacă după ar fi greu să slăbesc. Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost”, a mărturisit vedeta.