Neasteptat! Cat costa sa-ti cante Viorica si Ionita de la Clejani la nunta

Surpriza pe piata muzicala din Romania! Tariful Vioricai si al lui Ionita de la Clejani ar fi crescut semnificativ odata cu scandalul in care a fost implicat fiul lor Fulgy! Taraful de la Clejani va putea fi accesat doar de cei care isi permit un asemenea moment muzical!

Anul trecut, Fulgy a tinut prima pagina a ziarelor din Romania! Fiul Clejanilor nu a trecut prin cea mai buna perioada a sa, avand in vedere ca a recunoscut ca a consumat substante interzize.

Mai mult, tanarul a fost oprit atunci de Politie si s-a dovedit ca ar fi consumat droguri la volan.

Potrivit spynews.ro, Taraful de la Clejani si-ar fi marit tariful! Daca vrei sa-ti cante parintii lui Fulgy la petrecere, trebuie sa scoti din buzunar o suma frumusica! Nici mai mult, nici mai putin de 5000 – 5500 de euro, in fuctie de data.

Conform sursei citate, printre trupele de petrecere cautate in Romania se mai afla si Taraful Cleante & Diana Matei (2500 – 3500 de euro), Nicu Paleru & Taraf (4700 de euro) sau Romeo & Gipsy (2500 – 3000 de euro).

Ionita de la Clejani, adevarul despre Fulgy

Ionita de la Clejani a facut precizari in cadrul unei emisiuni TV despre scandalul in care este implicat fiul sau, Fulgy. “E baiatul meu, a gresit, ce a facut? Ii dau in cap? Ce Alex Velea e sfantul de pe lume? Nu e niciun sfant de pe lume. Nici celalalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinti. Televiziunile, presa, salvati tinerii, ca nu am eu ce sa fac ca un tata. Ce sa fac? Muncesc, fac tot ce pot eu sa-mi respect statutul meu de om.

Nu pot sa schimb Romania. Sunt indurerat, ma doare pentru ca e baiatul meu si a cazut victima unor nenorociti, care nu incearca decat sa profite de ei. Astia care au incercat si le-au facut rau copiilor mei, vedeti ca exista politie si legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu incercati mai mult de atat. 29 de zile este la arest”, a spus Ionita de la Clejani.