Ioana, dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase: „Eu m-am sacrificat… Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”

Ioana a făcut dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase şi recunoaşte că a ajuns la capătul puterilor din cauza deselor scandaluri din căsnicia celor doi. Frumoasa brunetă admite că îi face un program special lui Nasty, prin care să-l ţină departe de „nopți petrecute cu alcool și alte cele”.

„Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu si le-am înghițit pe toate! Sunt foarte obosită! Nu știu dacă pot să mai duc la final toate astea! El e sănătos și arată acum arată pentru că sunt eu lângă el!

Eu lui Ilie îi fac program, ca la copiii mei. Îl pun să se culce la prânz, câte o oră, îi dau să mănânce sănătos. El îmi zice: «Cum să dorm eu la prânz?! N-am dormit în viața mea!» Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”, a dezvăluit Ioana Năstase, citată de click.ro.

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil pe Nasty, înaintea unui eveniment.

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.