O poză făcută într-o piață din Brăila a devenit virală. Ce mesaj a scris un vânzător pe pancarta pusă lângă varză – „Numai răscoliți verzele căci ân spatele lor se află ” Finalul e MAXIM

Mesaj amuzant pe o pancartă, în piaţă. Sătul ca toţi clienţii să răscolească printre căpățânele de varză de pe taraba lui, un vânzător din Brăila a pus alături o pancartă cu mesaj amuzant.

Imaginea a fost pusă inclusiv pe Facebook, devenind virală. Mulţi internauţi s-au amuzat atât de mesajul transmis, cât şi de greşelile gramaticale.

Poza a fost făcută de o doamnă din Brăila, care mersese la piață pentru a-şi face cumpărăturile. Prin imortalizarea mesajului de pe pancartă, a stârnit hohote de râs.

Mesajul este următorul: „Nu mai răscoliţi verzele căci an spatele lor se afla ele ansusi!!”. Dacă ar fi fost scris corect, ar fi arătat cam aşa:

„Nu mai răscoliţi verzele, căci în spatele lor se afla ele însele!”.

Bineînţeles, imaginea a stârnit numeroase reacţii, iar cei care au văzut-o au postat şi comentarii.

„Ați văzut dacă nu ați respectat anunțul? Iată peste ce «varză» ați dat”, “Un filozof naiv/nativ și cât este de profund!

Cred că era mai simplu să scrie: «Nu căutați, sunt aceleași verze!».

Parafrazând, am spune: «Nu mai căutaţi în van adevărul, binele, fericirea etc. este același peste tot!» și “Este «grele» cu gramatica”.

De altfel, acesta nu este singurul mesaj de pe o pancartă din Brăila. De-a lungul timpului, și alte mesaje amuzante, din alte orașe, au fost pozate și postate pe rețelele de socializare.