„Nou membru în familia noastră” Smiley a făcut anunţul din luna de miere cu Gina Pistol

Smiley și Gina Piostol s-au căsătorit atât civil, cât și religios, pe data de 27 mai. Unul dintre cele mai neașteptate daruri de nuntă pe care le-au primit a fost chiar o lună de miere în sudul Franței, cadou stabilit și achitat de către nași. Din concediul lor departe de casă, au anunțat faptul că așteaptă un nou membru în familie. Fanii de pe rețelele de socializare sunt în extaz!

Nu este un secret faptul că Smiley deține HaHaHa Production, casă de producții muzicale cunoscută, care îi aduce venituri frumușele. Fiind extrem de atașat de munca sa, artistul își vede colaboratorii ca pe membri ai familiei. Așadar, a anunțat faptul că a semnat cu Mark Stam prin postarea:

„Un nou membru în familia noastră Hahaha, markstam_official”

Cine este Mark Stam

Marius Stamatin, cunoscut sub numele de Mark Stam, este un cântăreț și compozitor din Republica Moldova care locuiește în București. Tânărul de 25 de ani activează în domeniul muzical din anul 2013, de când a participat la concursul „Moldova are Talent”. Cu siguranță, faptul că a semnat cu HaHaHa production și că abia a scos o piesă nouă, alături de Adda, îl vor propulsa și mai mult în carieră.

Smiley și Gina Pistol, lună de miere de poveste

După mai bine de 6 ani de relație, prezentatoarea de la Chefi la cuțite și antrenorul de la Vocea României și-au unit destinele într-o nuntă cu mai bine de 300 de invitați, pe malul lacului Snagov. În cadrul de basm, Josephine, fiica lor de doi ani, a arătat precum o mică prințesă.

Cei pe care Smiley și Gina Pistol i-au ales pentru a le fi nași sunt Maria Apostol și George de la Pitești, care i-au cununat și pe Radu Vâlcan și Adela Popescu. Dat fiind faptul că ea este fosta mână dreaptă a lui Adrian Sârbu, șef al PRO TV-ului, iar el este copilul unui milionar, au avut un buget suficient de mare pentru a le da însurățeilor în dar o lună de miere în sudul Franței. Fericitul cuplu a plecat de pe data de 5 iunie pentru a-și petrece câteva zile împreună, departe de aparițiile TV și treburile de acasă.