Vulpița caută „portițe” să intre iar la TV! Dovada că nu a rupt legătura cu Antena 1

Vulpița dă semne că ar vrea să revină pe micile ecrane, în cadrul emisiunii care a consacrat-o atât pe ea, cât și pe Viorel Stegaru, fostul soț. Ultima postare din social media a creat o serie de controverse și a lăsat loc interpretărilor. Cum s-a afișat femeia și mai ales în compania cui, află din rândurile de mai jos.

Cu toate că acum câteva săptămâni Veronica părăsise România, de această dată și-a luat prin surprindere fanii în urma postării unor imagini în care apare alături de 2 reporteri de la Acces Direct, semn că se pregătește de o revenire în televiziune.

Vulpița se pregătește să revină pe micile ecrane?
Cu siguranță cei de acasă își amintesc susținerea pe care atât Radu Rotaru, cât și Doina Stinea le-au oferit-o foștilor soți Stegaru, îndeosebi Veronicăi, care a păstrat legătura cu oamenii din echipa Acces Direct chiar și după ce a renunțat la o viață în lumina reflectoarelor.

Femeia a postat în urmă cu doar câteva ore 2 fotografii pe InstaStory, în care apare în ele alături de Radu și Doina, reporteri Antena, în timp ce pregătesc noi surprize pentru fani.

Veronica, o viață agitată după Acces Direct
La scurt timp după ce Viorel și Veronica s-au retras din emisiune, femeia a rămas la scurt timp însărcinată cu cel de-al 3-lea copil, un băiețel pe care inițial Viorel nu a dorit să-l recunoască.

Ulterior, relația cu Viorel a ajuns la final, iar ea a avut o altă relație care a durat câteva luni. După ce a eșuat din nou în iubire, Vulpița a luat decizia de a-și schimba viața. Acum câteva săptămâni postase pe Instagram imagini cu ea aranjată, și anunța că a părăsit România pentru o capitală europeană – Germania. Cu toate că foarte multe persoane au întrebat-o atunci care este motivul pentru care a luat această decizie și cu ce urma să se ocupe, femeia a ales să lase anumite întrebări fără răspuns.

„Mai bine singură decât așa”, spunea Veronica în dreptul unor imagini postate pe rețelele de socializare în care apărea tristă.