Ce i-a soptit de fapt la ureche Mirel Dragan lui Iulian? Razboinicul spune ca a fost amenintat: „M-a strans foarte tare de gat, a vrut sa ma muste de ureche și…” Care este adevarul

Jocul de ieri de la EXATLON pentru eliminare a fost marcat de conflictul dintre Mirel Dragan si Iulian Pitea.

La un moment dat cei doi au intrat intr-un schimb de replici tensionat si au ajuns sa se confrunte fata in fata.

Intre cei doi a fost inclusiv un contact fizic: Mirel l-a luat de gat pe Iulian si i-a soptit ceva la ureche. Versiunile celor doi sunt diferite.

Mirel sustine ca i-a spus “sa stea cuminte”, l-a felicitat si i-a urat succes mai departe.

“Astazi dupa ce am terminat game-ul m-am bucurat, nu mai stiu exact ce am facut, am lovit, iar Iulian mi-a zis ca in realitate nu pot sa fac asta. Si i-am zis: “Daca vrei, putem sa facem si impreuna!”, dar sub forma de gluma; suntem doua echipe, nu are rost sa ne certam. Recunosc ca am mai avut iesiri vulcanice, sunt o fire vulcanica. I-am soptit la ureche sa stea cuminte, sa stea in banca lui si sa isi vada de treaba lui! L-am felicitat, i-am urat succes mai departe si cam atat!”, a spus Mirel Dragan.

De partea cealalta, Razboinicul Iulian are o varianta total diferita: el sustine ca Faimosul i-a adresat injurii, l-a amenintat si chiar a vrut sa il muste de ureche!

“Nu e primul conflict cu Mirel! M-a asteptat sa ne confruntam cu speranta ca mi-e frica de el, ca e campion, si ca nu ma voi duce! M-am dus acolo, a facut un gest de tranta, sau nu stiu ce a vrut sa faca el acolo, crezand ca o sa plang, ca o sa fug sau ca o sa reactionez urat. M-a luat de gat, m-a strans, chiar m-a strans foarte tare, sunt si ars pe spate. A venit langa urechea mea si a inceput sa ma ameninte, sa aduca injurii asupra familiei mele, un lucru neplacut! Eu sunt aici, eu ma confrunt cu tine, de ce ii implici pe ceilalti?! Dupa ce m-a amenintat si mi-a zis ca o sa ma bata, ca o sa ma astepte la aeroport acasa, a vrut sa ma muste de ureche, dar m-am tras”, a spus Iulian.