Mircea Badea da de pamant cu George Buhnici. Nimeni nu a avut curajul sa-i spuna asa ceva:

Mircea Badea a reactionat dupa ce a vazut ca declaratiile lui George Buhnici despre vergeturi au luat mega amploare – atat pe Internet, cat si la televizor. Prezentatorul TV spune ca nu ar trebui sa ne intereseze ce spun altii despre noi, atata timp cat suntem „ok” cu noi din orice punct de vedere.

”Ce mi se pare important de spus? Raportarea corecta era sa nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niste tampenii, dar faptul ca unii s-au inflamat inseamna ca i-a atins subiectul, adica nu i-a lasat indiferenti ce a zis el.

Niste doamne au vorbit la televizor si erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare gresit. Sa analizez ce a spus Buhnici? Ma doare in cot. Ce este gresit este sa te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Si pentru ca nu pot fi schimbati cei care gandesc asa, ce ramane de facut? Sa ma modelez pe mine. Cum sa ma intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cat de permisiv sunt eu in a ma rani niste cuvinte.

Nu lasa viata sa-ti rapeasca mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste! (…) De ce trebuie sa fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…) Suntem prea slabi in interior, ne pot rani atat de multe lucruri poate pentru ca generatiile actuale nu au trecut prin nicio criza majora. De fapt, abia acum am trecut prin niste crize – pandemie, razboi la granita, apocalipsa economica. Cand vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. In prezent, oamenii sunt prea usor de ranit. Generatia care a trecut prin Al Doilea Razboi Mondial sigur nu e interesata daca ii spui ca n-are „patratele”.

Inteleg si tema bullyingului. Sa lupti eficient impotriva bullyingului este nu sa-l faci pe X sa nu mai zica un anumit lucru, ci pe celalalt sa nu-i pese. Daca eu decid ca e ok asa cum sunt, de ce trebuie sa ma afecteze ce zice unul ca Buhnici?!”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

„Buhnici, acest tataita, era la un festival de copii. (…) Inteleg ca Buhnici are casa inteligenta, masina electrica, CIP in mana, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligenta”, a mai spus Mircea Badea.

„Eu credeam ca Buhnici nu exista. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni in drum. Cui ii pasa ce a zis Buhnici despre orice?! Dar se pare ca unii iau lumina de la Buhnici.

Raportarea corecta era sa nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niste tampenii, dar faptul ca unii s-au inflamat inseamna ca i-a atins subiectul, adica nu i-a lasat indiferenti ce a zis el”, a comentat Mircea Badea in cadrul emisiunii sale.