Modul în care te sărută spune multe despre relația voastră

Fiecare dintre noi îşi exprimă sentimentele de iubire diferit. Aceasta se referă la modul în care ne îmbrățișăm, obiceiurile drăguțe de zi cu zi și, desigur, la sărutări. În acest sens, de asemenea, avem o manieră proprie și relativ unică, în funcție de care putem urmări unele trăsături ale caracterului nostru.

1. Sărutul unei buze

Acesta este sărutul iubirii. Fiecare partener își concentrează atenția doar pe o singură buză. Este sărutul unui cuplu fericit. Și indiferent dacă sunteți tineri sau nu, vreți şi în continuare să vă bucurați unul de celălalt.

2. Sărutul pe obraz

Cu un astfel de sărut, arătați afecțiunea și simpatia pentru cineva. Este un semn de prietenie și gingășie. La începutul relației este exact aşa. Dar dacă niciodată nu merge mai departe decât acest tip de sărut, este prietenie, nimic mai mult.

3. Cu gura închisă

Acest tip de sărut spune că nu sunteți 100% mulțumiți unul cu celălalt. El vorbește despre un zid, despre protecția propriului spațiu. Charles Dickens spunea: “Nu închideți niciodată buzele, pentru cei cărora le-ați deschis inima”.

4. Sărutul franțuzesc

Acest tip de sărut spune că amândoi vreţi să vă cunoașteți mai îndeaproape. Este un apel că vrea să te cunoască mai profund.

5. Sărutul “omului păianjen”

Acesta este un sărut destul de spontan, care arată că în relația voastră există loc de surprize. Ambii aveți dorința să admirați şi să surprindeţi persoana iubită. Întotdeauna căutaţi noi modalități de a vă exprima sentimentele.

6. Cu mușcături

Acest tip de sărut vorbește despre iritabilitate și nebunia caracterului. Subtextul acestui gest este pasiunea. Și, mai presus de toate, această pasiune găsește o ieșire fizică. Cu viața voastră intimă, totul pare să fie în ordine. Această nebunie este bună, ea nu distruge, ci dimpotrivă, condimentează relația.

7. Sărutul blând

În acest sărut există dorința de a prelungi plăcerea. Semnificația lui este doar bună şi spune că vă simțiți confortabil împreună.

8. Sărutul îngerului

Este un semn de siguranță, confort și protecție. Acest sărut spune că în relația voastră este foarte importantă grija reciprocă. În plus, el arată un sentiment de încredere, care predomină în relație.