Au lipit bandă adezivă pe tot peretele din dormitor. Cum arată rezultatul final

Două prietene au început să lipească bandă adezivă pe tot peretele din dormitor. După ce vor termina să-l vopsească… vei rămâne fără cuvinte!

Aceste prietene creative vă vor învăța să vopsiți pereții în doi timpi și trei mișcări! Este nevoie doar de bandă adezivă și mai multe culori de vopsea. Iar rezultatul va fi un perete impresionant, la care te uiți cu mare plăcere! Iată ce minunăție au făcut aceste femei din Australia…

Cum vopsești pereții

Ai nevoie de:

  • Vopsea pentru pereți de 3 culori diferite
  • Bandă adezivă sau scoci

1. Înainte de începutul lucrărilor peretele trebuie curățat bine de praf și murdărie. În cazul în care culoarea actuală a peretelui nu vă este pe plac, vopsiți-l în viitoarea culoare de bază. Acum intră în joc banda adezivă! Lipiți-o de perete creând ornamente geometrice.

2. Puteți începe să vopsiți figurile în diferite culori. Este important să alegeți niște culori care să intre în armonie și să creeze o atmosferă plăcută în încăpere.

3. Fiți atenți să nu depășiți marginile benzii adezive. În zona de hotar dintre culori vopseaua trebuie aplicată foarte minuțios.

4. Rezultatul e incredibil, amintind de lucrările unor designeri celebri!

5. Atât de simplu și simpatic, dar și foarte confortabil în același timp…

6. E foarte plăcut să te afli în camera pe care ai decorat-o chiar cu mâna ta. Mai ales când e vorba de un design atât de frumos și original!

Sursa: healthy-zone.ro