Diana Sosoaca e la a treia casatorie, dar spune mandra: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”

Întrebată ce fel de soție este, Diana Șoșoacă a spus că, în viziunea ei, este femeia pe care orice bărbat și-ar dori-o alături, având în vedere că mare parte din timp este plecată. Cum se înțelege senatoarea cu soțul ei?

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Șoșoacă a vorbit despre viața ei personală, dezvăluind care este, de fapt, relația dintre ea și soțul ei. Având în vedere că are o personalitate puternică, de multe ori s-a scris că ea ar deține controlul în familie.

Ce dezvăluiri a făcut senatoarea?

Ce fel de soție este Diana Șoșoacă?
Fiind o persoană foarte vocală, lucru pe care l-a dovedit în nenumărate rânduri în aparițiile ei publice, Diana Șoșoacă a explicat că, atunci când se află în sânul familiei, lucrurile sunt complet diferite. Deși au circulat nenumărate glume pe seama senatoarei și a soțului ei, Diana Șoșoacă a dorit să se știe că atunci când este acasă, soțul ei este cel care conduce discuțiile, iar ea ține tot timpul cont de sfaturile venite din partea lui.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.