Și-a luat țeapă la Cerbul de Aur! Iulia Vântur a fost plătită mult mai prost decât partenerul ei de scenă, Gabriel Garko! Cu câți bani s-a ales:

Surse din cadrul festivalului susțin că încă din prima zi pe scena din Piața Sfatului s-a simțit o oarecare tensiune între Vântur și Garko, însă toți cei de față au pus pe seama diferenței de limbă, ea fiind româncă, iar el, italian.

Se pare însă că această tensiune era din cauza banilor. Italianul a primit un onorariu de patru ori mai mare decât cel al Iuliei Vântur! De cealaltă parte, Garko se arăta încântat și mai ales nerăbdător să urce pe scena din centrul Brașovului. Avea și de ce!

Pentru doar 15 minute, adunate în cele trei zile prevăzute în contract pentru a prezenta festivalul, conform surselor noastre, Gabriel Garko a primit suma de 40.000 de euro, relatează libertatea.ro.

Conștienți că au plătit o sumă extrem de mare pentru o prestație de maximum 5 minute pe seară, organizatorii l-au folosit și la înmânarea trofeului celui care a ocupat Locul I. În tot acest timp, Iulia Vântur, care a fost și la repetiții și a stat de la început până la finalul celor trei seri în care a prezentat, a plecat acasă mai bogată cu doar 10.000 de euro.