7 motive pentru care bărbații căsătoriți se îndrăgostesc de alte femei – De asta cei mai mulți ajung să-și înșele soția:

Toată lumea visează la o relație perfectă încă din copilărie. Poate că și tu visezi să găsești pe cineva special de care să te îndrăgostești și să trăiți împreună până la adânci bătrâneți.

Din nefericire, acest vis al unei familii fericite nu se adeverește întotdeauna. Visul frumos este ruinat de crunta realitate. Relațiile și căsniciile presupun mult efort din partea ambilor parteneri.

Există multe cazul în care cuplurile divorțează pentru că bărbatul se îndrăgostește de o altă femeie, de cele mai multe ori mai tânără. Iată 7 motive pentru care bărbații căsătoriți se îndrăgostesc de alte femei:

1. Bărbații caută un prieten, respectiv o prietenă.

Toată lumea își dorește pe cineva căruia să i se confeseze fără să fie judecată și pe umărul căruia să plângă în momentele grele. Bărbații își doresc o femeie care să le fie în primul rând cea mai bună prietenă și care să nu le spună niciodată: „Ți-am spus eu!”.

2. Bărbaților le place să se joace.

O căsnicie presupune mereu responsabilitate. În momentul în care un bărbat se satură de asta, caută să se distreze. Dacă nu te distrezi împreună cu partenerul tău din când în când, este posibil să caute asta în altă parte.

3. Bărbații iubesc femeile independente.

Poate că este puțin ciudat, însă bărbații iubesc femeile independente, deși o femeie nu poate fi complet independentă dacă este căsătorită. Este un paradox, nu-i așa?

4. Bărbații iubesc femeile fericite și optimiste.

Fiecare bărbat vrea să-și facă iubita fericită. În momentul în care nu reușește acest lucru, caută o altă femeie. Va considera că nu te poate face fericită și va căuta o altă femeie pe care să o facă fericită părăsindu-și familia sau înșelându-te în mod constant.

5. Caută ceva nou.

De cele mai multe ori, bărbații se îndrăgostesc pentru că vor să încerce ceva nou, ceva ce le lipsește în căsnicie. Când nu ești ceea ce-și dorește el, va căuta o femeie care este.

6. Bărbații nu suportă când femeile plâng.

Bărbații cred că le-ar provoca o suferință mai mare femeilor dacă s-ar despărți de soția lor decât dacă ar înșela-o. Bărbaților nu le place să vadă o femeie plângând.

7. Ego-ul bărbaților.

Dacă două persoane sunt căsătorite de mult timp, sentimentele dintre ele nu vor mai fi la fel de puternice ca la început. De aceea, bărbații se îndrăgostesc de alte femei și dacă acea femeie se îndrăgostește înapoi de ei, stima de sine le crește imediat.